Nieuw emailadres aanmaken

Om een nieuw emailadres aan te maken heeft u eerst een hostingpakket nodig. Zodra u een hosting pakket heeft kunt u inloggen op uw account en volgt u onderstaand stappen plan.

Als eersten gaan we naar Diensten, u vindt deze knop in het menu op www.pentagonosting.nl nadat u bent ingelogd.
Onder diensten kiest u vervolgens voor mijn diensten.

U krijgt nu een overzicht van alle actieve hosting pakketen die u bij ons heeft lopen.
Kies hier vervolgens het pakket waarbij u een nieuw emailadres wilt aanmaken en klik op deze regel.

Nu verschijnt er een pagina met de gegevens het dit pakket en een aantal shortcuts. Één van deze shortcuts is "Email accounts" klik hierop.

Er wordt nu automatisch ingelogd op het hostingpakket en je wordt doorverwezen naar de Emailaccounts pagina.

U heeft nu de mogelijkheid direct een nieuw emailadres aan te maken. U begint met het account dat u wilt aanmaken, dit si het gedeelte voor de @ van uw emailadres.
Hierna kiest u voor welke domeinnaam u dit emailaccount wilt aanmaken. Deze combinatie geeft het volledige emailadres zoals bijvoorbeeld: info@demo.nl

Vervolgens kiest u een wachtwoord, dit kan door zelf een wachtwoord in te vullen onder Wachtwoord en Wachtwoord (nogmaals) of door te kiezen voor de wachtwoordgenerator.
Gebruik altijd een sterk wachtwoord met hoofd- en kleine letters afgewisseld met cijfers en bijvoorkeur tekens om misbruik van uw account te voorkomen.

Als dit gereed is klikt u op account maken om het emailadres aan te maken. Het emailadres wordt dan direct voor u aangemaakt en is gelijk klaar voor gebruik.